Jakus Norbert

Életem során sokfajta sportot kipróbáltam, de végül a testépítésben találtam igazán magamra. Így kezdtem meg tanulmányaimat Székesfehérváron, ahol testépítő és fitness edző, valamint sportanimátor szakon végeztem. Ezután tovább képeztem magam és Budapesten a Weider Professional Fitness Trainer iskolánál szereztem meg személyi edző szakképesítésemet. Első munkám során kialakuló, folyamatosan bővülő vendégköröm miatt lehetőséget láttam egy saját vállalkozás elindításában. Megálmodtam egy saját konditermet. Egy helyet ahová az ember boldogan jön, ahol segítenek neki céljai elérése érdekében, az életmódváltásban, és az egészséges önbizalom megszerzésében, szakmai tanácsokkal, tapasztalatokkal. Egy termet, ahol egy barátságos környezetben lehetünk és ahol senkinek nem kell szégyellnie magát, túlsúlya vagy vékony testalkata miatt. Azt a helyet,ahol lehetsz kezdő vagy profi,fiatal vagy idős, férfi vagy nő, szeretettel várunk téged! Büszkén mondhatom, hogy mindez megvalósult mára és a JN Fitness nevet viseli.

Amit nyújtok:

• életmód és táplálkozás tanácsadás
• folyamatos kontroll
• változatos edzésterv
• feladatok pontos végrehajtási módjának megtanítása
• közösen kitűzött célok elérése
• biztonság és hatékonyság
• igényes környezet
Így hát minden adott a céljaid elérésére, már csak te hiányzol, szedd össze magad és kezdj új életet.

Versenyen való helyezeseim:
Predator Classic 1.
BodySport kupa 8.
SuperBody 6.

Elérhetőségeim:

Telefonszám: 06-30/605-7032
E-mail cím: njakus91@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/norbert.jakus1
Instagram: @jnorbert_

Majláth Bianka

Sziasztok! Majláth Bianka vagyok.
Több, mint 3 éve tartok személyi edzéseket. Ha változtatni szeretnétek az életmódotokon és beiktatni a mindennapjaitokba az edzéseket akkor várlak titetek szeretettel! Legyen szó fogyásról,tömegnövelésről,alakformálásról vagy ha csak mozogni szeretnétek,akkor is keressetek bátran! Évekkel ezelőtt én is jártam hasonló cipőben,hiszen voltam 120kg is.
Pajzsmirigy problémám is volt nem is olyan régen,tehát bármiről legyen is szó megpróbáljuk megoldani. Saját tapasztalatból tudok meríteni és segíteni!
Persze mindezt úgy,hogy 100%-al állatok hozzá ti is és határozzátok el magatokat.

Elérhetőségeim:

Telefonszám: 06-70/67-94-949
E-mail: majbiaa@gmail.com
Facebook: https://facebook.com/bianka.majlath
Instagram: @bmajlath

Endrődi Péter

Endrődi Péter vagyok, 27 éves. A sport és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. A személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal – amit folyamatosan bővítek – azért vagyok, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik elhatározták magukat, hogy életmódot váltanak és kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból. Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, étrenddel és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kívánt célodat!

Elérhetőségeim: 

Telefonszám: 0620-393-3894
E-mail: peter.endrodi91@gmail.com 
Facebook: https://www.facebook.com/peter.endrodi.5
Instagram: @peterendrodi

Close Menu